Bones!

Volem aprofitar aquest espai per presentar-nos i fer-vos cinc cèntims de qui som i què és el que fem.

El nostre nom és ACRM (Associació Cultural i Recreativa de Mont-ras) i som una entitat sense ànim de lucre. Vam néixer l’any 1984 gràcies a un grup de veïns que volien promoure activitats dirigides a qualsevol edat i fer que les families senceres aconseguissin aquesta comunió que tant orgullosos estem els de poble.

Des d’aquell dia d’inauguració, van passant diferents generacions, però l’essència perdura en el temps: cultivar l’educació, el respecte, la cultura, l’esport, el folklore i la història, entre molts d’altres pilars de la societat. Ara, a les noves generacions ens toca carregar els neulers i fer que els nostres avantpassats i avantpassades estiguin tant orgullosos com nosaltres ho estem d’ells i elles.

Tan és així que aquest any 2022 estrenem marieta: nova, renovada, fresca i moderna! Juntament amb una web plena d’experiències i aventures que ni en els nostres millors somnis haguéssim pogut imaginar.

Col·laborem

activament amb l’ajuntament del poble en el programa d’actes anuals habituals: Castanyada, Halloween, Diada de Reis, xocolatada, Festa Major…

Organitzem

actes propis amb gent de Mont-ras i rodalies: Marxa del Crit, carnaval, Quina de Nadal, trobades populars i menjars entaulats… Som una petita gran família!

Viatgem

per terres catalanes i arreu del món, ja siguin en format de cap de setmana o internacionals.

Narrem

la història viva de Mont-ras a través d’El Crit, la nostra revista bianual. Portem més de 25 anys fent-ho i sempre serà el nostre altaveu!

Tot plegat no seria possible sense l’ajuda totalment altruista i desinteressada dels components de l’ACRM i de molts veïns que sempre estan disposats a arromangar-se i donar un cop de mà en tot allò que calgui. Tampoc seria possible fer-ho sense les empreses i establiments que s’anuncien a la revista El Crit i a les que fan de patrocinadores en els actes que organitzem.

A tots vosaltres us volem dir: MOLTES GRÀCIES!